Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Nieuwe masterstudent

Nieuwe masterstudent

Welkom aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Ga je aan een juridische masteropleiding beginnen aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid? Hier lees je alles over de gevolgen van de coronacrisis voor het onderwijs in collegejaar 2020-2021, je inschrijving, toelating en de onderwijsintroductie. Je vindt hier ook specifieke informatie over jouw masteropleiding.

 • Aanmelding onderwijs

  Fase 1 van de aanmelding voor mastervakken heeft plaats gevonden van 7 juli t/m 17 juli 2020.

  Alle informatie over wanneer en hoe je je kunt aanmelden voor het onderwijs kun je vinden op deze pagina.

   

   

 • Onderwijsintroductie van je masteropleiding

  Op de Canvaspagina van jouw opleiding zal alle informatie komen te staan over de onderwijsintroductie. Meld je vóór 10 augustus 2020 aan. Zo weten wij hoeveel studenten werkelijk zullen komen. Zorg ervoor dat de alerts van Canvas aanstaan, zodat je niets hoeft te missen en altijd weet wanneer er nieuwe informatie op Canvas staat. 

 • Masterscriptie

  Inschrijven voor de masterscriptie is mogelijk vanaf 7 juli tot en met 30 november 2020 (zie aanmelding onderwijs hierboven).

 • Studiemateriaal

  Als je voor de vakken bent aangemeld, heb je vanaf uiterlijk twee weken voor de start van het onderwijsblok toegang tot de Canvaspagina van de vakken. Hier vind alle belangrijke informatie van het vak, waaronder het voorgeschreven studiemateriaal. De boeken zijn verkrijgbaar in de boekhandel of bij de studievereniging JFAS (korting op studieboeken voor leden). Je JFAS-lidmaatschap kun je tegelijkertijd regelen met je eerste bestelling van studieboeken via de e-shop op de site van de JFAS. De syllabi die de faculteit zelf uitgeeft kun je online bestellen.

Master studente Fdr balie