Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Visie op onderwijs

Onderwijsdag 2020

Maandag 19 oktober 2020

De jaarlijkse Onderwijsdag is voor iedereen binnen de UvA die betrokken is bij het onderwijs, zoals docenten, andere onderwijsprofessionals en studenten.

Over de UvA Onderwijsdag

De UvA Onderwijsdag is de plek om inspirerende ideeën, projecten en praktijkvoorbeelden uit het onderwijs te delen, te bediscussiëren én vooruit te blikken op de (nabije) toekomst van het onderwijs.

Dit jaar zou de Onderwijsdag plaatsvinden op 28 mei 2020. Vanwege de omstandigheden rondom COVID-19 werd de UvA Onderwijsdag verzet naar 19 oktober 2020 en vond op 28 mei het Uur van het Onderwijs plaats. De Onderwijsdag wordt in 2020 georganiseerd door het UvA Teaching & Learning Centre.

De UvA Onderwijsdag is de plek om inspirerende ideeën, projecten en praktijkvoorbeelden uit het onderwijs te delen, te bediscussiëren én vooruit te blikken op de (nabije) toekomst van het onderwijs. De komende Onderwijsdag vindt plaats op 19 oktober 2020, geheel online. Er zijn interviews met keynote speakers dr. Ruth Graham en dr. Pedro de Bruyckere en rector magnificus Karen Maex, Q&A sessies, interactieve workshops en de bekendmaking van de Docent van het Jaar 2020.