Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Bachelor

Open dagen en andere activiteiten

De UvA biedt verschillende studiekeuzeactiviteiten. Kijk in onderstaand overzicht welke activiteit past bij de fase waarin je zit.

In verband met alle maatregelen rondom het coronavirus gaan evenementen, tot in ieder geval 1 juni 2020, niet door.

1. Oriënteren

UvA Studiekeuze Kick-off

De open dag voor 4 vwo. Tijdens de kick-off begin je bij actuele thema’s en ontdek je welke studies zich daar op welke manier mee bezighouden.

Mogelijk gaan we de Studiekeuze Kick-off in een later stadium online voortzetten. Zodra er meer bekend is vind je daarover hier meer informatie. Houd de website in de gaten.

UvA Studiekeuze Kick-off

2. Verkennen

UvA Bachelordag: zaterdag 7 november 2020

Maak kennis met de UvA, de bacheloropleidingen en hun studenten en docenten.

Voor wie? Je zit in 5 of 6 vwo en hebt interesse in een of enkele studies. Of je studeert al maar overweegt aan een andere opleiding te beginnen.

UvA Bachelordag

3. Verdiepen

UvA Proefstuderen

Kom proefstuderen en volg een echt college, werkgroep of practicum. Dé manier om je te verdiepen in een studie.

Voor wie? Je zit in 5 of 6 vwo en hebt al een goed idee van welke opleiding je wilt gaan doen, maar je wilt nog meer over die opleiding te weten komen. Of je studeert al maar overweegt aan een andere opleiding te beginnen.

UvA Proefstuderen

UvA Student voor een dag

Als 'student voor dag' ga je met een student mee naar een echt college of volg je een speciaal programma met een college of werkgroep en maak je kennis met studenten van de opleiding.

Voor wie? Je zit in 5 of 6 vwo en hebt al een goed idee van welke opleiding je wilt gaan doen, maar je wilt nog meer over die opleiding te weten komen en de sfeer proeven. Of je studeert al maar overweegt aan een andere opleiding te beginnen.

UvA Student voor een dag

4. Testen

UvA Matching: na je inschrijving

UvA Matching vindt plaats na je inschrijving voor een opleiding. De matching helpt je je studiekeuze te testen. Het is geen onderdeel van je studiekeuze, maar van je inschrijving.

UvA Matching